Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

VivesGadea

Educació ambiental

És el Biodiverciutat!!! Vols participar-hi registrant la biodiversitat del parc Joan Miró?

Des d’avui, 26 d’abril, fins dilluns, 29 d’abril, és el Biodiverciutat: Una competició amistosa mundial per descobrir la biodiversitat de les ciutats d’arreu del món (City Nature Challenge). 

Aprofitant aquest esdeveniment i el perill que corre el Parc Joan Miró de Barcelona, t’animo a participar-hi registrant la biodiversitat del parc! 

Com participar? 

- T’has de registrar a Minka (plataforma de ciència ciutadana) https://minka-sdg.org/home o baixar l’app. 

- Has de fotografiar cada ésser viu que vegis (tant animal com vegetal) i penjar-ho a la plataforma amb la data i la ubicació (si fas la foto amb el gps encès, es guardarà la ubicació automàticament). 

- També s’ha d’identificar l’exemplar, però en cas que no sàpigues quina espècie és, pots posar desconegut i la comunitat s’encarregarà d’identificar-lo. El més important és deixar registre i constància de la biodiversitat del parc! 

He creat un projecte on quedaran recollides aquestes dades per poder fer-ne un seguiment (així que encara que acabi el Biodiverciutat t’animo a seguir registrant observacions del parc a la plataforma!) https://minka-sdg.org/projects/biodiversitat-del-parc-joan-miro-bcn

També he creat el mateix projecte a Natusfera, una altra plataforma de ciència ciutadana que funciona de la mateixa manera: https://spain.inaturalist.org/projects/biodiversitat-del-parc-joan-miro-bcn
VivesGadea
26 Abril 2024