Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

VivesGadea

Educació ambiental

És el Biodiverciutat!!! Vols participar-hi registrant la biodiversitat del parc Joan Miró?

Des d’avui, 26 d’abril, fins dilluns, 29 d’abril, és el Biodiverciutat: Una competició amistosa mundial per descobrir la biodiversitat de les ciutats d’arreu del món (City Nature Challenge). 

Aprofitant aquest esdeveniment i el perill que corre el Parc Joan Miró de Barcelona, t’animo a participar-hi registrant la biodiversitat del parc! 

Com participar? 

- T’has de registrar a Minka (plataforma de ciència ciutadana) https://minka-sdg.org/home o baixar l’app. 

- Has de fotografiar cada ésser viu que vegis (tant animal com vegetal) i penjar-ho a la plataforma amb la data i la ubicació (si fas la foto amb el gps encès, es guardarà la ubicació automàticament). 

- També s’ha d’identificar l’exemplar, però en cas que no sàpigues quina espècie és, pots posar desconegut i la comunitat s’encarregarà d’identificar-lo. El més important és deixar registre i constància de la biodiversitat del parc! 

He creat un projecte on quedaran recollides aquestes dades per poder fer-ne un seguiment (així que encara que acabi el Biodiverciutat t’animo a seguir registrant observacions del parc a la plataforma!) https://minka-sdg.org/projects/biodiversitat-del-parc-joan-miro-bcn

També he creat el mateix projecte a Natusfera, una altra plataforma de ciència ciutadana que funciona de la mateixa manera: https://spain.inaturalist.org/projects/biodiversitat-del-parc-joan-miro-bcn
VivesGadea
26 April 2024