Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

VivesGadea

Educació ambiental

Últimes novetats febrer 2024

 
Hola! 👋 

Com estàs? 😄

Vinc a informar-te de les últimes novetats! 🗣️

Abans de començar, t'explicaré alguns canvis personals que hi han hagut: 🙋‍♀️

  • Al novembre em vaig canviar de pis, així que han sigut uns mesos moguts entre trasllat, amoblar pràcticament des de 0 i adaptar-me a la nova convivència. 🏠
  • També he tingut un canvi de rumb laboral: He passat de l'educació ambiental a la formació en TIC. Vaig estar un temps impartint petites formacions sobre informàtica bàsica en biblioteques i actualment estic impartint formacions sobre robòtica educativa al professorat dels centres públics. Això m'ha portat a realitzar un petit projecte nou que t'explicaré més endavant. 🧐
  • Sembla que tot es va estabilitzant i vaig trobant temps per a tornar a VivesGadea! 🤗

Dia Internacional de la dona i la nena a la ciència


El dia 11 de febrer va ser el Dia Internacional de la dona i la nena a la ciència i per això vaig gravar un vídeo a tiktok: Aquí el pots veure.
 
També he participat a la campanya de l' #11F de l'Associació Catalana de Dones de la Mar. Pots veure-ho a les seves xarxes socials @Donesdelamar.

Nou pteit projecte

 
Com comentava a l'inici, la meva nova trajectòria laboral m'ha portat a crear un petit projoecte nou sobre formacions TIC: Una web amb recursos gratuïts i oberts segons nivells i l'opció de rebre classes particulars. Pots accedir-hi fent clic aquí.