Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

VivesGadea

Educació ambiental

Últimes novetats febrer 2024

 
Hola! 👋 

Com estàs? 😄

Vinc a informar-te de les últimes novetats! 🗣️

Abans de començar, t'explicaré alguns canvis personals que hi han hagut: 🙋‍♀️

  • Al novembre em vaig canviar de pis, així que han sigut uns mesos moguts entre trasllat, amoblar pràcticament des de 0 i adaptar-me a la nova convivència. 🏠
  • També he tingut un canvi de rumb laboral: He passat de l'educació ambiental a la formació en TIC. Vaig estar un temps impartint petites formacions sobre informàtica bàsica en biblioteques i actualment estic impartint formacions sobre robòtica educativa al professorat dels centres públics. Això m'ha portat a realitzar un petit projecte nou que t'explicaré més endavant. 🧐
  • Sembla que tot es va estabilitzant i vaig trobant temps per a tornar a VivesGadea! 🤗

Dia Internacional de la dona i la nena a la ciència


El dia 11 de febrer va ser el Dia Internacional de la dona i la nena a la ciència i per això vaig gravar un vídeo a tiktok: Aquí el pots veure.
 
També he participat a la campanya de l' #11F de l'Associació Catalana de Dones de la Mar. Pots veure-ho a les seves xarxes socials @Donesdelamar.

Nou pteit projecte

 
Com comentava a l'inici, la meva nova trajectòria laboral m'ha portat a crear un petit projoecte nou sobre formacions TIC: Una web amb recursos gratuïts i oberts segons nivells i l'opció de rebre classes particulars. Pots accedir-hi fent clic aquí.