Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

VivesGadea

Educació ambiental

Últimes Novetats! Juliol 2024

Hola! 👋 

Com estàs? 😄

Vinc a informar-te de les últimes novetats! 🗣️ 

Aquest cop a nivell personal no hi ha hagut canvis significatius, a nivell laboral segueixo treballant en diferents projectes com de costum, però segueixo treballant amb persones! 😉 

Novetats


- Porto uns mesos intensos de reestructuració interna: He redefinit els objectius, l'estratègia, els valors i la gestió. A fer tot això m'ha ajudat Barcelona Activa amb una sessió d'assessorament.

- He redissenyat els nivells de subscripció de la Comunitat Aixeta, amb nous avantatges i més definits. I de cara al setembre-octubre hi haurà més sorpreses!

- He actualitzat la informació del blog.

- He creat un canal de difusió a telegram perquè puguis seguir les novetats al moment: https://web.telegram.org/k/#@VivesGadea

Publicacions destacades


- Campanya del Dia Internacional de les Dones 8M: Aixeta, instagram, facebook, threads, twitter, linkedin.

- Campanya pel Mes de la Conscienciació de las Fanerògames Marines (Seagrass Awareness Month): Aixeta, instagram, facebook, threads, twitter, linkedin.

- Vídeo "POV: Sóc educadora ambiental": Tiktok

- La meva primera immersió científica: Instagram, facebook, linkedin. Si ets dofí o superior, vas poder veure la publicació en primícia abans de ser oberta i amb fotos inèdites, així com t'anunciava altres futures novetats.

- Campanya Salvem el Parc Joan Miró: Aixeta, youtube, tiktok

Twitch


- El 15 de maig vaig realitzar una taula de treball, encara pendent d'editar per a penjar les converses dels descansos a youtube.

- El 4 de juny vaig realitzar una col·laboració amb el Cata al seu canal de twitch: Descoberta de l'entorn per la Serralada de Marina. També el tinc pendent d'edició per penjar-lo a youtube, però pots veure aquest clip destacat al seu canal.

Ciència Ciutadana i altres plataformes


-  Plataformes de ciència ciutadana on es pot enregistrar la biodiversitat present en un lloc concret:

· Natusfera: Gestionada pel CREAF (Centre de Recerca i Aplicacions Forestals), forma part d'iNaturalist, plataforma mundial i més coneguda d'aquest tipus de plataformes de ciència ciutadana. Hi participo penjant les observacions de biodiversitat no marina.

· Minka: Gestionada per l'Institut de Ciències del Mar (ICM), s'utilitza sobre tot per a l'estudi de la biodiversitat marina de la costa catalana i potencialment del Mediterran i de la resta del món. Hi participo penjant les observacions de biodiversitat marina.

- Wikiloc: Plataforma per compartir rutes a l'aire lliure. Hi penjo les rutes que faig.

Vacances


El mes de juliol marxo de vacances! 🌊

Aprofitaré el bon temps i les altes temperatures per a descansar i gaudir de la natura. ☀️ 

 Ens veiem a la tornada! 👋
VivesGadea
01 Juliol 2024

Comentaris (0)

Deixa un comentari

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.