Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

VivesGadea

Educació ambiental

Últimes Novetats! Juliol 2024

Hola! 👋 

Com estàs? 😄

Vinc a informar-te de les últimes novetats! 🗣️ 

Aquest cop a nivell personal no hi ha hagut canvis significatius, a nivell laboral segueixo treballant en diferents projectes com de costum, però segueixo treballant amb persones! 😉 

Novetats


- Porto uns mesos intensos de reestructuració interna: He redefinit els objectius, l'estratègia, els valors i la gestió. A fer tot això m'ha ajudat Barcelona Activa amb una sessió d'assessorament.

- He redissenyat els nivells de subscripció de la Comunitat Aixeta, amb nous avantatges i més definits. I de cara al setembre-octubre hi haurà més sorpreses!

- He actualitzat la informació del blog.

- He creat un canal de difusió a telegram perquè puguis seguir les novetats al moment: https://web.telegram.org/k/#@VivesGadea

Publicacions destacades


- Campanya del Dia Internacional de les Dones 8M: Aixeta, instagram, facebook, threads, twitter, linkedin.

- Campanya pel Mes de la Conscienciació de las Fanerògames Marines (Seagrass Awareness Month): Aixeta, instagram, facebook, threads, twitter, linkedin.

- Vídeo "POV: Sóc educadora ambiental": Tiktok

- La meva primera immersió científica: Instagram, facebook, linkedin. Si ets dofí o superior, vas poder veure la publicació en primícia abans de ser oberta i amb fotos inèdites, així com t'anunciava altres futures novetats.

- Campanya Salvem el Parc Joan Miró: Aixeta, youtube, tiktok

Twitch


- El 15 de maig vaig realitzar una taula de treball, encara pendent d'editar per a penjar les converses dels descansos a youtube.

- El 4 de juny vaig realitzar una col·laboració amb el Cata al seu canal de twitch: Descoberta de l'entorn per la Serralada de Marina. També el tinc pendent d'edició per penjar-lo a youtube, però pots veure aquest clip destacat al seu canal.

Ciència Ciutadana i altres plataformes


-  Plataformes de ciència ciutadana on es pot enregistrar la biodiversitat present en un lloc concret:

· Natusfera: Gestionada pel CREAF (Centre de Recerca i Aplicacions Forestals), forma part d'iNaturalist, plataforma mundial i més coneguda d'aquest tipus de plataformes de ciència ciutadana. Hi participo penjant les observacions de biodiversitat no marina.

· Minka: Gestionada per l'Institut de Ciències del Mar (ICM), s'utilitza sobre tot per a l'estudi de la biodiversitat marina de la costa catalana i potencialment del Mediterran i de la resta del món. Hi participo penjant les observacions de biodiversitat marina.

- Wikiloc: Plataforma per compartir rutes a l'aire lliure. Hi penjo les rutes que faig.

Vacances


El mes de juliol marxo de vacances! 🌊

Aprofitaré el bon temps i les altes temperatures per a descansar i gaudir de la natura. ☀️ 

 Ens veiem a la tornada! 👋
VivesGadea
01 July 2024

Comments (0)

Write a comment

Log in with your account or sign up to add your comment.